#NiciodataSingur pe drumul muzicii

 

Eugen Matei Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

100% Complete
1,015 RON
Donations raised
700 RON
Target
15
Donations

O bună prietenă îmi spunea: „Viața este despre trăiri și amintiri, nu despre lucruri. Așa că adună cât de multe amintiri poți în drumul tău prin viață pentru că peste lucruri se așează praful și uitarea, pe când amintirile te readuc la viață în momentele în care nu mai ai așa de multe lucruri de făcut.”

Dânsa era doamna Trandafirescu, o doamnă elegantă și bine educată, care în drumul ei prin viață a ajuta la educația muzicală a multor copii si tineri, în calitate de profesoară de muzică. O doamnă care la bătrânețe a rămas singură și neconsolată de nimeni și a cărei mare plăcere era să povestească despre călătoriile și amintirile vieții ei, găsind mereu motive de bucurie și glumă.

Pe dânsa o consider cea mai buna prietenă a mea din perioada adolescenței și tinereții și unul dintre cei mai buni mentori în materie de sfaturi de viață și de trăit frumos.

Faptul că ne-am găsit timp și energie să ne povestim unul altuia despre viețile noastre poate fi considerat un noroc. Un noroc pe care nu foarte mulți batrâni îl mai au astăzi, în care uitarea se așterne, din păcate, la fel de repede ca praful peste lucruri.

În drumul meu de 519 km cu bicicleta spre Electric Castle, vreau să aduc alături de voi un strop de bucurie în viata unor vârstnici care au nevoie, mai mult ca oricând, de clipe de speranță si muzică, impartașite cu voluntarii Niciodată Singur - prietenii vârstnicilor.

Noi, echipa Born2Ride Forced2work, în drumul nostru către Festivalul Electric Castel, dorim să aducem Festivalul muzicii în caminele de bătrâni: cu ajutorul donațiilor strânse pe Galantom, vrem să achizitionam o stație de amplificare - boxa portabilă activă . Cu ajutorul ei, vom putea să aducem bătranilor singuri din camine (5 camine in care asociația derulează activități) bucuria muzicii prin auditii muzicale, seri de tango și karaoke.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor este o organizație non-profit înființată în decembrie 2015 cu sprijinul asociației franceze Les Petits Frères des Pauvres, ONG cu o experiență de 70 de ani în asistența persoanelor 60+. Prin programele sale, Asociația Niciodată Singur are ca scop combaterea izolării sociale, a sentimentului de singurătate și a sărăciei vârstnicilor din România prin mobilizarea voluntarilor și a comunităților locale. Organizația funcționează în București, Brăila, Constanța, Pitești, Ploiești, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Târgoviște, Timișoara și Râmnicu Vâlcea. 

Ajută-ne să achiziționăm un echipament muzical portabil, care va aduce intre peretii triști ai căminului magia spiritului de festival.

Drumul lui Eugen cu bicicleta spre Electric Castle a pornit în plan imaginar ca un drum singuratic, făcut in ritm de ușor catre ușurel în care să se bucure de ceea ce natura și omul aveau să îi ofere pe parcursul lui. Dar se pare că planul de acasa nu se potrivește cu cel din târg și poate e mai bine pentru că așa s-au întâlnit întâlnit un Eugen, doi Radu si un Tudor ca să fac

 

15 Donations

Serban

50 RON
14 Aug 2016

Anonymous

100 RON
19 Jul 2016
19 Jul 2016
19 Jul 2016

Anonymous

200 RON
18 Jul 2016

Anonymous

100 RON
Drum bun și sa fie primit cu bucurie :)
17 Jul 2016
Bravo, vitejilor!
15 Jul 2016

Anonymous

35 RON
Succes!
13 Jul 2016
13 Jul 2016

andreea

30 RON
12 Jul 2016

Mihai

150 RON
O initiativa minunata. Succes.
09 Jul 2016

Anonymous

50 RON
08 Jul 2016
08 Jul 2016
Drum bun Eugen in aceasta minunata calatorie... si iti multumesc ca ai facut loc in bagaj si pentru noi - bunicuti si voluntari Niciodata Singur! Impreuna oferim batraneti demne si frumoase.
08 Jul 2016
Drum bun!
07 Jul 2016