Carmen Vasile - Asociatia Niciodata singur

65 de km impletiți pentru Fularul de la Bunica

425 RON Donatii stranse
100% Complete
400 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

„Nu pot să stau degeaba!”, așa îmi spun în fiecare dimineață. Sunt Carmen, am 47 de ani și încerc mereu ceva nou, totul pentru a aduce zâmbetul pe chipul celor din jurul meu. Acum doi ani, în timp ce participam la un eveniment umanitar alături de colegii de la Petrom, am auzit despre activitățile de voluntariat în sprijinul vârstnicilor singuri. Cauza mi-a fost imediat pe plac și începând din acel moment îmi petrec câteva ore din timpul meu cu vârstnicii de la Centrul Speranța din București, prin vizitele pe care le fac alături de ceilalți voluntari. Dorința de a face bine și energia m-au făcut să particip la crearea Asociației Niciodată Singur - Prietenii vârstnicilor, iar acum sunt membru al acesteia. Îmi doresc prin lucrurile pe care le facem zi de zi să putem alina singurătatea cât mai multor vârstnici din România.

Pe 15 august particip la cursa Pe urmele lui Brâncoveanu, o plimbare activă de 65 de km până la Potlogi. Particip pentru că vreau să fiu încă o dată alături de vârstnicii singuri. În luna mai, am lansat campania „Fularul de la Bunica”, o campanie națională de tricotat cu participarea și în sprijinul vârstnicilor singuri. Particip alături de bunicuțe la sezători de fiecare dată când am ocazia. E o experiență extraordinară prin faptul că vârstnicii pot face ceea ce își doresc cu adevărat: să fie utili și recunoscuți. Fiecare șezătorare presupune costuri de organizare și materiale. Particip la această cursă și îmi doresc să strâng 400 de lei ce ne ajuta sa achiziționam materialele de tricotat pe care bunicuțele le vor transforma apoi în fulare ce vor putea fi achiziționate în scop caritabil. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Niciodata singur

Asociaţia „Niciodata singur – prietenii varstnicilor” luptă la nivel naţional împotriva izolării sociale şi a singurătăţii persoanelor vârstnice prin mobilizarea voluntarilor si prin schimbarea percepţiei societăţii asupra persoanelor vârstnice.

Fularul de la Bunica

Campanie națională de tricotat realizată cu implicarea și în beneficiul vârstnicilor singuri din România.

11 Donatii

35 RON
Succes!
18 aug 2016
La cat mai multe fulare !
15 aug 2016
Succes !
15 aug 2016
Multa bafta!
15 aug 2016
Succes !
15 aug 2016
Succes !
12 aug 2016
12 aug 2016
Felicitari petru acest minunat proiect ! sa ai grija in continuare de bunicuti - "Viata ar fi infinit mai fericita daca ne-am putea naste la varsta de optzeci de ani si ne-am apropia treptat de cea de optsprezece ani."
12 aug 2016

Anonymous

75 RON
05 aug 2016
Felicitari Carmen si mult succes!
04 aug 2016
Succes, Carmen!
03 aug 2016