Radu Dan - Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Pedalez pentru Vârstnici

1,000 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
13 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

După ce, în 2016, am adus, împreună cu colegii de la Born2Ride Forced2Work, muzică în căminele de vârstnici, anul acesta îi scoatem la plimbare!

Anul trecut, colegul meu de echipă, Eugen, mi-a pasat o învățătură din partea dnei Trandafirescu:  „Viața este despre trăiri și amintiri, nu despre lucruri. Adună cât de multe amintiri poți în drumul tău prin viață pentru că peste lucruri se așează praful și uitarea, pe când amintirile te readuc la viață în momentele în care nu mai ai atât de multe lucruri de făcut.”

Așa că, anul acesta îmi doresc să strângem fonduri pentru un scaun cu rotile care să le ofere "bunicilor noștri” posibilitatea de a vedea peisajele care sunt mai ușor de văzut pentru noi, posibilitatea de a avea acele amintiri plăcute de la munte, de la mare, sau oriunde Mama Natură mai gandește cate o priveliște.

Voi pedala o distanță de 100 de ori mai mare decât cea pe care vârstnicii cu probleme de mobilitate au nevoie să o străbată în excursiile și activitățile Asociației Niciodată Singur, într-un scaun cu rotile, pentru a se bucura de țara minunată în care trăim și peisajele sale, totul în mai puțin de 24 de ore. În același timp sper că cel puțin 20 de vârstnici să se poată bucura de acest cadou.

Deși traseul București – Cluj-Napoca în mai puțin de o zi nu e o premieră, pentru mine cel mai important lucru e să motivez pe alții, iar daca pot să le aduc un plus in viața, fie un zâmbet pe buze, fie o schimbare radicală, orice amintire plăcută sau sentiment pozitiv, ma declar mulțumit.

O încercare extremă, însă care stârnește o curiozitate imensă în mine. Curiozitate care, în momentul în care iși va afla raspunsul, sper să vă motiveze să vă împingeți limitele, indiferent de vârstă, situație fizică sau psihică. Pur și simplu să încercați să vă autodepășiți; să deveniți o persoană mai bună decât ieri, acum două săptămâni sau anul trecut…

Astfel, eu, un simplu om pe numele de Radu Dan, sper să pot face diferența și îmi doresc să pot să aduc o mică rază de fericire vârstnicilor care și-au pierdut mobilitatea. Voi pedala distanța București – Cluj-Napoca în mai puțin de o zi, totul în scopul de putea achiziționa, cu ajutorul donațiilor voastre, un scaun cu rotile pentru aceștia.


Cu ajutorul acestui scaun și împreună cu prietenii mei de la Asociația Niciodată Singur, vom putea oferi amintiri și clipe frumoase, atât de importante pentru liniștea și fericirea a peste 20 de vârstnici privați de mobilitate. Aceștia vor putea fi prezenți la activitățile, excursiile și evenimentele asociației datorită implicării voastre și a tututor donațiilor primite. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor este o organizație non-profit înființată în decembrie 2015 cu sprijinul Fundației Principesa Margareta a României și al asociației franceze Les Petits Frères des Pauvres, ONG cu o experiență de 70 de ani în asistența persoanelor 60+. Prin programele sale, Asociația Niciodată Singur are ca scop combaterea izolării sociale, a sentimentului de singurătate și a sărăciei vârstnicilor din România prin mobilizarea voluntarilor și a comunităților locale. Organizația funcționează în București, Brăila, Constanța, Pitești, Ploiești și Târgoviște.

Pe roți..pentru roți!

Pe roți..pentru roți! Pedalăm pentru un viitor mai frumos și luptăm contra izolării sociale.

13 Donatii

06 aug 2017

Andreea Popescu

30 RON
Succes!
06 aug 2017
spor :D
02 aug 2017

Fata Padurii

50 RON
Sa fie cu bafta cursa, iar rezultatele sa aduca cat mai multe beneficii! Go Radu!
02 aug 2017

EuZen

85 RON
Go, Radu Go!
02 aug 2017
Mult mult succes, Radu! Provocarile personale se imbina cel mai bine cu cauze sociale :)
02 aug 2017
28 iul 2017
27 iul 2017

Raluca

75 RON
Felicitări pentru inițiativă și spor la pedalat!
25 iul 2017
Succes. Sa fie un scaun strasnic!
25 iul 2017

Anonymous

20 RON
25 iul 2017

Dragos

100 RON
BBP to the rescue
25 iul 2017
25 iul 2017