Cadouri inimoase pentru bunicii singuri

 

Constanta Androne Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

68% Complete
340 RON
Donations raised
500 RON
Target
6
Donations
I want to donate!

Acum mai bine de 10 ani, sora mea mi-a spus: „Nu vrei să devii voluntar, să mergi la o doamnă acasă o dată pe săptămână?”. Din curiozitate, am acceptat și așa a început relația mea cu Niciodată Singur. S-au întâmplat multe de când îmi dedic o mare parte a timpului meu liber bunicilor singuri, săraci sau izolați din România. Între timp, Niciodată Singur a devenit o asociație puternică, plină de voluntari inimoși și bunici fericiți și mă bucur nespus că sunt parte din Consiliul Director al acestei organizații.

Singurătatea e o boală grea, iar când realizezi că poți face ceva pentru sutele de mii de vârstnici care se confruntă cu această problemă, inima ți se schimbă pe viață. E incredibil cum cu resurse puține, cu gesturi mici, dar cu un suflet mare, le poți schimba bătrânețea.

Anul acesta, ziua mea de naștere vreau să fie despre ei: despre bunicii pe care îi văd în fiecare săptămână, pe care îi ascult de fiecare dată și alături de care formăm marea familie Niciodată Singur. Așadar, vă invit din inimă să transformați cadourile pe care urmează să mi le dăruiți în fapte bune pentru bătrâni, prin donații. Sumele de bani strânse ne ajută să continuăm activitățile pe care noi, cei aproape 200 de voluntari Niciodată Singur le organizăm regulat pentru cei 700 de bătrâni care ne sunt alături. Vă mulțumesc din suflet!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor este o organizație non-profit înființată în decembrie 2015 cu sprijinul asociației franceze Les Petits Frères des Pauvres, ONG cu o experiență de 70 de ani în asistența persoanelor 60+. Prin programele sale, Asociația Niciodată Singur are ca scop combaterea izolării sociale, a sentimentului de singurătate și a sărăciei vârstnicilor din România prin mobilizarea voluntarilor și a comunităților locale. Organizația funcționează în București, Brăila, Constanța, Pitești, Ploiești, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Târgoviște, Timișoara și Râmnicu Vâlcea. 

Asociația Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor oferă sprijin moral, practic și material pentru 300 de vârstnici care locuiesc singuri și alți 485 din căminele de bătrâni. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

6 Donations

14 Aug 2018

Cătălina

20 RON
La mulți ani fericiți, Constanța! Să rămâi la fel de puternică și dedicată. Te îmbrățișez cu drag
28 Jul 2018
25 Jul 2018
LA MULTI ANI, CONSTANTA!
19 Jul 2018

Bogdan T

30 RON
19 Jul 2018
La mulți ani! <3
19 Jul 2018
Constanta Androne : Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor
Cadouri inimoase pentru bunicii singuri