Valentina Iancu - Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Cel mai frumos cadou de ziua mea

1,406 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Asociata Niciodata Singur are meritul de a reda speranta oamelilor pe care imbatranirea ii condamna la izolare. Multi, prea multi batrani din Romania traiesc siguri in saracie lucie. Am descis sa donez ziua de nastere acestor minunati prieteni ai varstincilor pentru ca eforturile lor salveaza mii de suflete ale bunicilor abandonati. Este un gest neinsemnat comparativ cu eforturile asociatiei: pentru mine insa acesta este cel mai frumos cadou! Multumesc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor este o organizație non-profit înființată în decembrie 2015 cu sprijinul Fundației Principesa Margareta a României și al asociației franceze Les Petits Frères des Pauvres, ONG cu o experiență de 70 de ani în asistența persoanelor 60+. Prin programele sale, Asociația Niciodată Singur are ca scop combaterea izolării sociale, a sentimentului de singurătate și a sărăciei vârstnicilor din România prin mobilizarea voluntarilor și a comunităților locale. Organizația funcționează în București, Brăila, Constanța, Pitești, Ploiești și Târgoviște.

Sprijin pentru bunicii singuri

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor ofera sprijin moral, practic si material pentru varstnicii care traiesc independent sau in caminele de batrani din Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Targoviste si Braila, atat in mediul rural, cat si urban.

10 Donatii

La incitarea Valentinei Iancu, donez din toata inima aceasta suma de bani pentru dragii nostri mari varstnici !
11 sep 2018
La multi ani. Valentina! :)
10 aug 2018
La multi ani!
06 aug 2018

Anamaria Negulescu

150 RON
05 aug 2018
02 aug 2018
01 aug 2018

Vasile Goe

421 RON
La Multi Ani - si multe cauze sprjinite, succese obinute, lectii invatate, expozitii, carti, dragoste, pe scurt, ditai viata. Asa cum meriti.
01 aug 2018
La multi ani, Vale!
01 aug 2018
La multi ani fericiti si la cat mai multi prieteni pentru varstnicii singuri!
01 aug 2018
01 aug 2018