Cadou de ziua mea - Sa avem grija de bunicii Romaniei

 

Flavia Florea Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

100% Complete
2,185 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
14
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De azi intr-o saptamana este ziua mea. Anul asta vreau sa-mi donez toate cadourile unei asociatii ce are grija de batranii din Romania.  

Pe mine m-au crescut mamaie si tataie. O parte din sufletul meu este mereu cu ei si gandurile si fricile mele se indreapta constant la Campina. Ai putea spune ca ei ca sunt norocosi. Se au unul pe celalalt, locuiesc in casa lor dintotdeauna, impreuna se ajung cu banii pentru medicamente si mancare, au ajutor si o parte din familie este la 10 minute de mers pe jos.  

Batranetea insa este tare grea, are durere, frica si singuratate. Mai ales in Romania si mai ales pentru aceasta generatie care nu prea a stiut ce este bucuria.

Mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca exista batrani uitati, speriati si neajutorati care nu stiu de unde vor avea urmatoare farfurie cu mancare.  

Apropiatii mei deja stiu ce au de facut. Daca vrei si tu sa-mi faci o bucurie, mai jos gasesti linkul unde poti face o donatie. 

Iti multumesc :)!

Flavia  

................................................................................................................................

My birthday will be in 1 week from today. This year I want to donate my birthday to an association that takes care of the elderly in Romania.  

I was raised by my grandma and grandfather. Part of my soul is always there with them and my fears and thoughts are constantly going to Campina. You could say that they are lucky. They still have each other, they live in their own home, they have enough money for medicine and food, they have help and part of the family is 10 minutes’ walk.

But old age is hard, it has pain, fear and loneliness. Especially in Romania and especially for this generation that never really had joy. The thought that some elderly don't even have these basics breaks my heart.

The people close to me already know what they need to do.  

If you want to bring joy for my birthday, please donate to this cause.

Thank you!

Flavia  

http://niciodatasingur.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=7421


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor este o organizație non-profit înființată în decembrie 2015 cu sprijinul asociației franceze Les Petits Frères des Pauvres, ONG cu o experiență de 70 de ani în asistența persoanelor 60+. Prin programele sale, Asociația Niciodată Singur are ca scop combaterea izolării sociale, a sentimentului de singurătate și a sărăciei vârstnicilor din România prin mobilizarea voluntarilor și a comunităților locale. Organizația funcționează în București, Brăila, Constanța, Pitești, Ploiești, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Târgoviște, Timișoara și Râmnicu Vâlcea. 

Asociația Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor oferă sprijin moral, practic și material pentru 300 de vârstnici care locuiesc singuri și alți 485 din căminele de bătrâni. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

14 Donații

Anonymous

30 RON
La multi ani, Flavia !! Sa fii binecuvântata pentru tot binele pe care l faci ! Te îmbrățișez
29 Jan 2019

Ana

75 RON
La multi ani :-)
29 Jan 2019

M

150 RON
29 Jan 2019

Irina si Mircea

150 RON
La multi ani flavia! te imbratisam tare tare!
28 Jan 2019
150 RON
La multi ani Flavia :)
28 Jan 2019

Diana Pincescu

100 RON
la multi ani, Flavisan drag! Esti un om minunat!
27 Jan 2019
27 Jan 2019

Mcki

150 RON
Iubita mea frumoasa si inspirationala, La multi ani! Te iubesc ❤️
27 Jan 2019
24 Jan 2019
La multi ani ! I'm very proud of you
24 Jan 2019

Mama

150 RON
Te pupa mama!
23 Jan 2019
La multi ani, iubita noastra!
20 Jan 2019
La multi ani pentru tine si pentru bunici! <3
20 Jan 2019
150 RON
La multi ani nevasta iubita! Esti un suflet foarte frumos:-*
20 Jan 2019
Flavia Florea : Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor
Cadou de ziua mea - Sa avem grija de bunicii Romaniei