Fularul de la Bunica

Campania Fularul de la Bunica va implica până în luna decembrie 2016 mai multe comunități de vârstnici din țară, cu scopul de a tricota 800 de fulare autentice. Această campanie dorește să vină în sprijinul vârstnicilor ce se simt singuri sau inutili, prin organizarea de „șezători” de tricotat menite să valorifice talentul și experiența bătrânilor. Fularele vor putea fi apoi achiziționate, în schimbul unei donații, în cadrul târgurilor la care asociația va fi prezentă sau de pe www.niciodatasingur.ro, de către oricine dorește un cadou de suflet sau care vrea sa susțină programele Asociației Niciodată Singur – Prietenii vârstnicilor.

Campania se desfășoară deja de câțiva ani în Barcelona, Spania, acolo unde Asociația Amics de la gent gran, partener al Asociației Niciodată Singur, reușește an de an să aducă împreună voluntari, vârstnici sau pasionați de tricotat pentru a face vizibilă cauza vârstnicilor. 

În România, singurătatea și lipsa de utilitate se numără printre cele mai importante provocări ale vârstnicilor. Una din două persoane vârstnice simte lipsa unui interlocutor și are dorința de a fi util celor din jur. În aceste condiții, ne dăm seama că pentru o bătrânețe demnă și cât mai frumoasă este nevoie de mai mult decât o pensie decentâ. Vârstnicii au nevoie de prieteni, de companie și de un cadru în care sa se simtă umani.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

11

Suma:

425 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Fularul de la Bunica

Bucură-te de cicloturism, pe urmele lui Brâncoveanu!” este un eveniment organizat de Outhentic Cycling Romania împreună cu Asociația ROI și finanțat de OMV Petrom. 

425 RON

Suma:

1

Galantomi:
11 Donatii

Pagini fundraising

65 de km impletiți pentru Fularul de la Bunica

„Nu pot să stau degeaba!”, așa îmi spun în fiecare dimineață. Sunt Carmen, am 47 de ani și încerc mereu ceva nou, totul pentru a aduce z

400 RON Target
425 RON Suma
11 Donatii
100% Complete