Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Pe roți..pentru roți! @ Pe roti ..pentru roti - Cu bicicleta, pentru vârstnici!

Dată: 05 August 2017

După ce, în 2016, am adus, împreună cu colegii de la Born2Ride Forced2Work, muzică în căminele de vârstnici, anul acesta îi scoatem la plimbare!

[ Show more ]

1

Galantomi:

13

Donații:

1,000 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Mergem sau pedalăm spre țeluri și lucrurile în care credem? Suntem de părere că, oricare dintre variante este nobilă atâta timp cât și cauza noastră este una care merită sprijinită!

În data de 5 august, propunem pedalatul pe roți pentru cei ce nu mai pot merge altfel!

Ne dorim să strângem fonduri pentru un scaun cu rotile care să le ofere "bunicilor noștri” posibilitatea de a vedea peisajele care sunt mai ușor de văzut pentru noi, posibilitatea de a avea acele amintiri plăcute de la munte, de la mare, sau oriunde Mama Natură mai gandește cate o priveliște.

Astfel s-a născut ideea lui Radu de a pedala o distanță de 450 km într-o singură zi. Un drum îndrăzneț din București până la Cluj-Napoca, o distanță de 100 de ori mai mare decât cea pe care vârstnicii cu probleme de mobilitate au nevoie să o străbată în excursiile și activitățile Asociației Niciodată Singur, într-un scaun cu rotile, pentru a se bucura de țara minunată în care trăim și peisajele sale.

Pentru cel puțin 20 de vârstnici, împreună cu Radu, vom putea oferi amintiri și clipe frumoase, atât de importante pentru a-și găsi liniștea și fericirea. Donațiile voastre vor putea asigura prezența bunicilor privați de mobilitate la activitățile, excursiile și evenimentele organizate de Asociația Niciodată Singur – prietenii vârstnicilor.

Nu putem rezolva tragica lipsă a mobilității dar putem aduce un zâmbet și o bucurie unor bunici care nu se pot deplasa altfel. Susține cu donația ta evenimentul “Pe roti ..pentru roti!” și efortul lui Radu și putem combate greutățile bătrâneții împreună.