De 3 ani sunt alături de bătrânii singuri. Implică-te şi tu și fă o donație !

 

Eduard Andrei Oană Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

15% Complete
75 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Vârsta a treia ar trebui să fie caracterizată pentru fiecare om printr-un nivel de trai decent și momente frumoase, petrecute în compania prietenilor și familiei. Dar din pacate, nu toți vârstnicii sunt atât de norocoși.

Asociația "Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor" luptă la nivel național împotriva izolării sociale și a singurătății persoanelor vârstnice, cu precadere a celor peste 60 de ani, oferind sprijin material celor în nevoie și organizând activități sociale, culturale și de socializare, vizite la domiciliu și în căminele de bătrâni, aniversări, sarbatori si mini-vacanțe petrecute împreună, etc.

Însă toate acestea nu ar fi posibile fără ajutorul voluntarilor și sprijinul financiar al celor ce empatizează cu cauza asociației.

Și pentru că nimic nu este mai frumos decât să împarți o bucurie cu cei care au nevoie de ajutor, am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere acestei cauze.

Așadar, dragi prieteni, cel mai frumos cadou pe care mi-l puteți oferi este să fiți alături de mine și să faceți o donație pentru o cauză atât de specială, îmbunătățirea vieții vârstnicilor singuri !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor este o organizație non-profit înființată în decembrie 2015 cu sprijinul asociației franceze Les Petits Frères des Pauvres, ONG cu o experiență de 70 de ani în asistența persoanelor 60+. Prin programele sale, Asociația Niciodată Singur are ca scop combaterea izolării sociale, a sentimentului de singurătate și a sărăciei vârstnicilor din România prin mobilizarea voluntarilor și a comunităților locale. Organizația funcționează în București, Brăila, Constanța, Pitești, Ploiești, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Târgoviște, Timișoara și Râmnicu Vâlcea. 

Asociația Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor oferă sprijin moral, practic și material pentru 300 de vârstnici care locuiesc singuri și alți 485 din căminele de bătrâni. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

1 Donații

29 Nov 2018
Eduard Andrei Oană : Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor
De 3 ani sunt alături de bătrânii singuri. Implică-te şi tu și fă o donație !