Diana Adela Ionita - Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Cel mai frumos cadou de ziua mea

610 RON Donatii stranse
61% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nu e despre ani, e despre viața din ei.

Și anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie: combaterea izolării sociale, a sentimentului de singurătate și a sărăciei vârstnicilor.

Pentru că am descoperit cu părinții minunea de a dărui cu bucurie. Pentru că doar cu bunicii am înțeles cel mai bine că fericirea stă în lucruri simple. Pentru că fără ei nu am fi avut atât de multe vise. Pentru că noi am crescut și împreună putem fi mai buni. Pentru că, în joacă, țineam de mâini nemărginirea. 

Puteți să donați și voi către această cauză, iar eu, în schimb, promit să-mi fac mai mult timp să ne vedem, să povestim și să adăugăm viață anilor. 

 

Cu drag,

D.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor este o organizație non-profit înființată în decembrie 2015 cu sprijinul Fundației Principesa Margareta a României și al asociației franceze Les Petits Frères des Pauvres, ONG cu o experiență de 70 de ani în asistența persoanelor 60+. Prin programele sale, Asociația Niciodată Singur are ca scop combaterea izolării sociale, a sentimentului de singurătate și a sărăciei vârstnicilor din România prin mobilizarea voluntarilor și a comunităților locale. Organizația funcționează în București, Brăila, Constanța, Pitești, Ploiești și Târgoviște.

Sprijin pentru bunicii singuri

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor ofera sprijin moral, practic si material pentru varstnicii care traiesc independent sau in caminele de batrani din Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Targoviste si Braila, atat in mediul rural, cat si urban.

9 Donatii

Anonymous

80 RON
22 mai 2019

Anonymous

30 RON
La multi ani!
20 mai 2019

Anonymous

70 RON
Happy happy birthday!
19 mai 2019
18 mai 2019

Anonymous

18 RON
la multi ani!
15 mai 2019
Happy bithday!
15 mai 2019
Happy bday❤❤
14 mai 2019

Anonymous

80 RON
10 mai 2019

Alina

30 RON
01 mai 2019