Beatrice Culda - Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Vrem să ne știm Bătrânii bine!

580 RON Donatii stranse
58% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De aproape sase ani incerc sa dăruiesc batraneti frumoase bunicilor singuri, apasati de nevoi si griji.


Dar primavara aceasta e altfel, pentru noi toti! Si pentru bunici, fie ca sunt acasa, fie ca isi duc viata intr-un camin, ei tot singuri sunt. Mai ales acum cand sunt nevoiti sa stea izolati in casele lor...Pentru ca ne dorim ca ei sa ramana sanatosi in case si sa ne revedem cu bucurie, ne-am adaptat programul Niciodata Singur. La fiecare doua saptamani ne putem regasi, bucura de minutul intalnirii si imbratisa din priviri. Suntem alaturi de ei cu tot ce este nevoie, cu pachete cu alimente proaspete, fructe si legume, verdeturi, lactate, produse de igiena, medicamente.


Chiar astazi am daruit un baston care a inlocuit umbrela in care se sprijinea o fosta doamna profesoara de biologie, iar zilele trecute, alături de voluntari, am pregătit 85 de pachete cu bunătăți de Paște.

Cand nu îi vedem pe bunici din pragul ușii, ne sunam la 3-4 zile si ne povestim „cate in luna si in stele”. Si asa ne apropiem și visăm împreună la momentul când vom reveni „la normal”:  excursii, sezatori, iesiri la teatru, concert, muzee, plimbari, mese festive de Paste si Craciun.


Impreuna cu inimosii voluntari suntem alături de bătrânii singuri din București, Brăila, Pitești și Ploiești dar si de cei din caminele de batrani din Constanta, Targoviste, Bucuresti, peste 800.


Acum este momentul, mai mult ca niciodata sa faci o fapta buna, cat de mica, cat de putin, dar imensa pentru cei in nevoie!  In loc de un cadou de ziua mea, dăruiește-le lor: celor care au cea mai mare nevoie de ajutorul adus de Asociația Niciodată Singur. Banii dăruiți de tine se vor transforma în pachete cu alimente, apă și medicamente. Voi impartasi cu voi din bucuria nespusa a bunicilor. Iti mulțumesc, prieten drag!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor este o organizație non-profit înființată în decembrie 2015 cu sprijinul Fundației Principesa Margareta a României și al asociației franceze Les Petits Frères des Pauvres, ONG cu o experiență de 70 de ani în asistența persoanelor 60+. Prin programele sale, Asociația Niciodată Singur are ca scop combaterea izolării sociale, a sentimentului de singurătate și a sărăciei vârstnicilor din România prin mobilizarea voluntarilor și a comunităților locale. Organizația funcționează în București, Brăila, Constanța, Pitești, Ploiești și Târgoviște.

Sprijin pentru bunicii singuri

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor ofera sprijin moral, practic si material pentru varstnicii care traiesc independent sau in caminele de batrani din Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Targoviste si Braila, atat in mediul rural, cat si urban.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

7 Donatii

Totul va fi bine!
21 Apr 2020
150 RON
19 Apr 2020

Laszlo Bodor

75 RON
La multi ani, Beatrice!
17 Apr 2020
Sarbatori cu sanatate tuturor!
17 Apr 2020
La multi ani!
17 Apr 2020
17 Apr 2020
Din inima, pentru tot ce faci!
17 Apr 2020