Vicky Olteanu - Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Dăruiește pentru bătrânii singuri

400 RON Donatii stranse
40% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

Din vara lui 2018 fac parte zi de zi din povestea Niciodată Singur. Împreună cu voluntarii și colegii mei, încercăm să oferim o viață mai bună seniorilor care nu mai au pe nimeni, fiind acel ajutor de care fiecare dintre noi are nevoie la bătrânețe.

În timpul pandemiei COVID-19, ne asigurăm că bunicii noștri au tot ce le trebuie pentru a rămâne în siguranță acasă. La fiecare două săptămâni, facem un hei-rup inimos și le ducem fiecăruia gratuit alimente și produse pentru un trai decent. Mai mult, suntem mereu în contact cu ei, prin telefon. Zi de zi, îmi pregătesc lista de sunat și apoi petrec ore bune povestind cu bunicii în receptor. Îi bucură, îi face să se simtă în siguranță, iar eu mă umplu de energie bună și de povești frumoase de viață.

De ziua mea, te invit să faci parte din povestea Niciodată Singur. În locul cadoului meu, îmi doresc să faci o mică donație. Cu banii strânși vom putea să cumpărăm alimente, medicamente sau produse de igienă pentru cei care nu mai au niciun alt ajutor. Îți mulțumesc!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor este o organizație non-profit înființată în decembrie 2015 cu sprijinul Fundației Principesa Margareta a României și al asociației franceze Les Petits Frères des Pauvres, ONG cu o experiență de 70 de ani în asistența persoanelor 60+. Prin programele sale, Asociația Niciodată Singur are ca scop combaterea izolării sociale, a sentimentului de singurătate și a sărăciei vârstnicilor din România prin mobilizarea voluntarilor și a comunităților locale. Organizația funcționează în București, Brăila, Constanța, Pitești, Ploiești și Târgoviște.

Sprijin pentru bunicii singuri

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor ofera sprijin moral, practic si material pentru varstnicii care traiesc independent sau in caminele de batrani din Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Targoviste si Braila, atat in mediul rural, cat si urban.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

Anonymous

75 RON
18 May 2020
NICIODATĂ SĂ NU FII SINGURĂ! FELICITĂRI ȘI MULȚUMIRI PENTRU TOT CE FACI PENTRU BUNICUȚII DE LA ASOCIAȚIE, DAR SI PENTRU SRIJINUL VOLUNTARILOR! AI UN SUFLET EXTRAORDINAR.
14 May 2020
03 May 2020
Multa sanatate si numai bucurii ❤
03 May 2020
La multi ani, Vicky! Impreuna am facut viata mai frumoasa varstnicilor dragi! Sa tot mai fie ani asa cum au fost cei petrecuti impreuna! Sa fii sanatoasa, cu muuuuulte impliniri in viata ta!
03 May 2020