Romina Banu - Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Cel mai frumos cadou de ziua mea

760 RON Donatii stranse
100% Complete
600 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dacă tot nu mă mai văd cu nimeni și probabil nu voi ieși nicăieri de ziua mea, pentru că e pandemie și e frig, măcar să mă folosesc de moment pentru un gest frumos. Sunt foarte mulți oameni cu care nu m-am mai întâlnit de dinainte de pandemie, oameni pe care aș vrea să îi văd, cu care aș vrea să beau un pahar de vin sau să stau pur și simplu de vorbă. Și pentru că știu că nu se va întâmpla, o să vă rog, în schimb, să donați oricât de puțin pentru această asociație dragă mie care are grijă de bătrânii din România - subiect care mă sensibilizează de fiecare dată.

Să vă explic puțin de ce am ales să fac asta. Asociația „Niciodată Singur” are grijă de bătrânii singuri din țară, iar eu am ales să le donez bani în fiecare an de ziua mea, de vreo 3 ani încoace, de când i-am descoperit. Mereu mi s-a părut că ei fac un lucru bun, pe care eu vreau să-l susțin, iar pandemia mi-a arătat că este nevoie de ajutor acum mai mult ca niciodată. Pe perioada pandemiei, o dată la două săptămâni, asociația oferă pachete cu alimente și produse de igienă și păstrează permanent contactul telefonic cu bătrânii singuri din București, Brăila, Pitești și Ploiești. Ei îi ajută și cu rețete medicale, diverse livrări la domiciliu și socializare online cu cei dragi.

Puteți citi mai multe detalii despre activitatea lor pe site - https://niciodatasingur.ro/ și m-aș bucura să strângem o sumă frumoasă anul acesta pentru bătrâneii din comunitate. ☀️


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor este o organizație non-profit înființată în decembrie 2015 cu sprijinul Fundației Principesa Margareta a României și al asociației franceze Les Petits Frères des Pauvres, ONG cu o experiență de 70 de ani în asistența persoanelor 60+. Prin programele sale, Asociația Niciodată Singur are ca scop combaterea izolării sociale, a sentimentului de singurătate și a sărăciei vârstnicilor din România prin mobilizarea voluntarilor și a comunităților locale. Organizația funcționează în București, Brăila, Constanța, Pitești, Ploiești și Târgoviște.

Sprijin pentru bunicii singuri

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor ofera sprijin moral, practic si material pentru varstnicii care traiesc independent sau in caminele de batrani din Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Targoviste si Braila, atat in mediul rural, cat si urban.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

11 Donatii

<3
20 Nov 2020
20 Nov 2020

Anonymous

28 RON
20 Nov 2020
20 Nov 2020
20 Nov 2020

Anonymous

100 RON
19 Nov 2020

Anonymous

53 RON
19 Nov 2020

Adela

32 RON
Frumoasă inițiativă! La mulți, mulți ani!
18 Nov 2020

Lulutsi

50 RON
Happy birthday, Chibiusaaaa! :D
18 Nov 2020

Ruxandra

53 RON
La multi ani!
17 Nov 2020

Anonymous

50 RON
Multumim Romin pt gest!
17 Nov 2020