Particip la Maraton 1 Decembrie 2023 pentru o cauza draga mie

 

DANIEL DASCALESCU Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor este o organizație non-profit înființată în decembrie 2015 cu sprijinul asociației franceze Les Petits Frères des Pauvres, ONG cu o experiență de 70 de ani în asistența persoanelor 60+. Prin programele sale, Asociația Niciodată Singur are ca scop combaterea izolării sociale, a sentimentului de singurătate și a sărăciei vârstnicilor din România prin mobilizarea voluntarilor și a comunităților locale. Organizația funcționează în București, Brăila, Constanța, Pitești, Ploiești, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Târgoviște, Timișoara și Râmnicu Vâlcea. 

Asociația Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor oferă sprijin moral, practic și material pentru 300 de vârstnici care locuiesc singuri și alți 485 din căminele de bătrâni. 

În memoria românilor care au făcut posibilă Marea Unire de la 1918, de Ziua Naţională a României, pasionații de mișcare sunt invitați să participe cu inima la “Maraton 1 Decembrie”. Competiția se adresează pasionaţilor de sport și mișcare în aer liber, a căror stare de sănătate le permite o alergare pe una din distanţele probelor de concurs. Cursele din cadrul evenimentul

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
DANIEL DASCALESCU : Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor
Particip la Maraton 1 Decembrie 2023 pentru o cauza draga mie