Readucem muzica in viata varstnicilor

„Muzica este adevărata limbă universală.” - Karl Weber

Muzica este ceea ce ne unește pe toți: tineri sau bătrâni, indiferent în ce colț al lumii ne aflăm. Am învțat asta în fiecare zi, cu fiecare vârstnic care devine bunic, odată intrat în familia Niciodată Singur. Vizitele la centrele de bătrâni devin cu atât mai speciale când un bunic isi amintește melodia lui preferată din tinerețe.

Dincolo de jocurile de socializare pe care le propunem vârstnicilor, de momentele de grijă și prietenie ce sunt nelipsite din orice vizită, ne dorim să purtăm cu noi muzica sufletului pe care să o oferim în dar la fiecare întâlnire cu vârstnicii din cele 5 cămine de bătrâni în care suntem deja prezenți. Pentru a face posibil acest lucru, avem nevoie de oameni dragi, ce vor dărui cu generozitate note pe portativul inimii bunicilor.

E vară și aproape toți ne-am propus să ajungem la un festival de muzică pentru a ne bucura de o experiență inedită. Din călătoria ta în aceste aceste locuri magice, adu și pentru bunicii noștri o frântură de muzică și ajută-ne să achiziționăm un echipament muzical portabil, care va aduce intre peretii triști ai căminului magia spiritului de festival.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

15

Suma:

1,015 RON

Evenimente fundraising

09 Jul 2016

Cu bicla la Electric Castle

In beneficiul: Readucem muzica in viata varstnicilor

Drumul lui Eugen cu bicicleta spre Electric Castle a pornit în plan imaginar ca un drum singuratic, făcut in ritm de ușor catre ușurel în care să se bucure de ceea ce natura și omul aveau să îi ofere pe parcursul lui. 

1,015 RON

Suma:

1

Galantomi:
15 Donatii

Pagini fundraising

#NiciodataSingur pe drumul muzicii

O bună prietenă îmi spunea: „Viața este despre trăiri și amintiri, nu despre lucruri. Așa că adună cât de multe amintiri poți în drumul

700 RON Target
1,015 RON Suma
15 Donatii
100% Complete