Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Readucem muzica in viata varstnicilor

Status: Finantat

Ajută-ne să achiziționăm un echipament muzical portabil, care va aduce intre peretii triști ai căminului magia spiritului de festival.

[ Show more ]

1,015 RON

Sumă:

1

Galantomi:

15

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

„Muzica este adevărata limbă universală.” - Karl Weber

Muzica este ceea ce ne unește pe toți: tineri sau bătrâni, indiferent în ce colț al lumii ne aflăm. Am învțat asta în fiecare zi, cu fiecare vârstnic care devine bunic, odată intrat în familia Niciodată Singur. Vizitele la centrele de bătrâni devin cu atât mai speciale când un bunic isi amintește melodia lui preferată din tinerețe.

Dincolo de jocurile de socializare pe care le propunem vârstnicilor, de momentele de grijă și prietenie ce sunt nelipsite din orice vizită, ne dorim să purtăm cu noi muzica sufletului pe care să o oferim în dar la fiecare întâlnire cu vârstnicii din cele 5 cămine de bătrâni în care suntem deja prezenți. Pentru a face posibil acest lucru, avem nevoie de oameni dragi, ce vor dărui cu generozitate note pe portativul inimii bunicilor.

E vară și aproape toți ne-am propus să ajungem la un festival de muzică pentru a ne bucura de o experiență inedită. Din călătoria ta în aceste aceste locuri magice, adu și pentru bunicii noștri o frântură de muzică și ajută-ne să achiziționăm un echipament muzical portabil, care va aduce intre peretii triști ai căminului magia spiritului de festival.