Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Sprijin pentru bunicii singuri

Status: Fundraising

Asociația Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor oferă sprijin moral, practic și material pentru 300 de vârstnici care locuiesc singuri și alți 485 din căminele de bătrâni. 

[ Show more ]

103,041 RON

Raised:

169

Supporters:

918

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Asociația Niciodată Singur – prietenii vârstnicilor luptă împotriva singurătății și izolării și este alături de vârstnici pentru o bătrânețe demnă și activă. Creăm relații de prietenie între generații și facem din voluntarii noștri o familie de împrumut pentru vârstnicii singuri.

Bunicii, care ne-au oferit atât de mult, nu ar trebui să fie uitați. Singurătatea este o suferință care accentuează inclusiv problemele de sănătate. Viziunea noastră este să contribuim la o bătrânețe senină, la crearea unei societăți în care să redăm persoanelor vârstnice încrederea în sine și sentimentul propriei valori. Vrem să demonstrăm că seniorii au mult să ne ofere și să aducem în prim plan conștientizarea problemelor reale cu care se confruntă vârsta a treia.

Asociația mobilizează voluntari și resurse care, prin activitățile lor permanente, contribuie la îmbunătățirea stării emoționale a beneficiarilor și a calității vieților persoanelor vârstnice.

Suntem prezenți în viața celor 300 de vârstnici care locuiesc singuri și a altor 485 din căminele de bătrâni. Și, cu ajutorul unor oameni cu suflet mare ca tine, vom continua să fim.