Constanta Androne - Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Cadouri inimoase pentru bunicii singuri

340 RON Donatii stranse
68% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Acum mai bine de 10 ani, sora mea mi-a spus: „Nu vrei să devii voluntar, să mergi la o doamnă acasă o dată pe săptămână?”. Din curiozitate, am acceptat și așa a început relația mea cu Niciodată Singur. S-au întâmplat multe de când îmi dedic o mare parte a timpului meu liber bunicilor singuri, săraci sau izolați din România. Între timp, Niciodată Singur a devenit o asociație puternică, plină de voluntari inimoși și bunici fericiți și mă bucur nespus că sunt parte din Consiliul Director al acestei organizații.

Singurătatea e o boală grea, iar când realizezi că poți face ceva pentru sutele de mii de vârstnici care se confruntă cu această problemă, inima ți se schimbă pe viață. E incredibil cum cu resurse puține, cu gesturi mici, dar cu un suflet mare, le poți schimba bătrânețea.

Anul acesta, ziua mea de naștere vreau să fie despre ei: despre bunicii pe care îi văd în fiecare săptămână, pe care îi ascult de fiecare dată și alături de care formăm marea familie Niciodată Singur. Așadar, vă invit din inimă să transformați cadourile pe care urmează să mi le dăruiți în fapte bune pentru bătrâni, prin donații. Sumele de bani strânse ne ajută să continuăm activitățile pe care noi, cei aproape 200 de voluntari Niciodată Singur le organizăm regulat pentru cei 700 de bătrâni care ne sunt alături. Vă mulțumesc din suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor este o organizație non-profit înființată în decembrie 2015 cu sprijinul Fundației Principesa Margareta a României și al asociației franceze Les Petits Frères des Pauvres, ONG cu o experiență de 70 de ani în asistența persoanelor 60+. Prin programele sale, Asociația Niciodată Singur are ca scop combaterea izolării sociale, a sentimentului de singurătate și a sărăciei vârstnicilor din România prin mobilizarea voluntarilor și a comunităților locale. Organizația funcționează în București, Brăila, Constanța, Pitești, Ploiești și Târgoviște.

Sprijin pentru bunicii singuri

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor ofera sprijin moral, practic si material pentru varstnicii care traiesc independent sau in caminele de batrani din Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Targoviste si Braila, atat in mediul rural, cat si urban.

6 Donatii

14 aug 2018

Cătălina

20 RON
La mulți ani fericiți, Constanța! Să rămâi la fel de puternică și dedicată. Te îmbrățișez cu drag
28 iul 2018
25 iul 2018
LA MULTI ANI, CONSTANTA!
19 iul 2018

Bogdan T

30 RON
19 iul 2018
La mulți ani! <3
19 iul 2018