Catalina Zaharia - Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Ajuta-ma sa-mi daruiesc ziua batranilor singuri

606 RON Donatii stranse
100% Complete
600 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Niciodata Singur este asociatia mea de suflet, pentru care nu reusesc sa fac nici macar a zecea parte din cat mi-as dori, dar pe care incerc sa ii sprijin cat pot de mult. Asa ca anul acesta imi daruiesc ziua de nastere batranilor de care ei au grija si carora ei le insenineaza zilele. 

Daca ai vrut vreodata sa-mi spui "la multi ani", daca ai vrut sa-mi faci un cadou, o poti face acum, daruind un zambet batranilor care nu au pe nimeni in afara de noi. Si este poate cel mai frumos dar pe care l-as putea primi, ca tu sa-mi fii alaturi in a insenina niste zile tacute, printr-o donatie (oricat de mica) catre Niciodata singur. Pentru ca batranetea este oricum grea, insa nu vreau s-o las sa fie sinonima cu singuratatea, cu tristetea.

Iti multumesc pentru timpul tau si cadoul frumos pe care l-ai facut, iar daca iti placea ideea acestui dar de suflet, iti poti darui si tu ziua de nastere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor este o organizație non-profit înființată în decembrie 2015 cu sprijinul Fundației Principesa Margareta a României și al asociației franceze Les Petits Frères des Pauvres, ONG cu o experiență de 70 de ani în asistența persoanelor 60+. Prin programele sale, Asociația Niciodată Singur are ca scop combaterea izolării sociale, a sentimentului de singurătate și a sărăciei vârstnicilor din România prin mobilizarea voluntarilor și a comunităților locale. Organizația funcționează în București, Brăila, Constanța, Pitești, Ploiești și Târgoviște.

Sprijin pentru bunicii singuri

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor ofera sprijin moral, practic si material pentru varstnicii care traiesc independent sau in caminele de batrani din Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Targoviste si Braila, atat in mediul rural, cat si urban.

5 Donatii

Anonymous

100 RON
26 apr 2019

Anonymous

100 RON
05 apr 2019
13 ian 2019

Anonymous

155 RON
12 ian 2019

Anonymous

101 RON
11 ian 2019