Încă 65 de km împletiți la Fularul de la Bunica

 

Carmen Vasile Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

100% Complete
705 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
8
Donații

„Nu pot să stau degeaba!”, așa îmi spun în fiecare dimineață. Sunt Carmen și mă implic cu mare plăcere în multe cauze. Lucrez în compania Petrom și, prin acțiunile de voluntariat la care particip, am reușit să fiu numită Voluntarulul Anului de două ori. 

Cauza vârstnicilor e una dintre cele mai apropiate de sufletul meu. Săptămânal petrec câteva ore cu bunicii de la Centrul Speranța din București, prin vizitele pe care le fac alături de ceilalți voluntari. Dorința de a face bine și energia m-au făcut să particip la crearea Asociației Niciodată Singur - Prietenii vârstnicilor, iar acum sunt membru al acesteia. Îmi doresc prin lucrurile pe care le facem zi de zi să putem alina singurătatea cât mai multor vârstnici din România.

Pe 4 august, îmi iau bicicleta și prietenii și plecăm spre casa în care s-a turnat filmul Moromeții 2. De la Videle până la Talpa și înapoi sunt cam 65 de kilometri, dar o să îi pedalez cu mare plăcere gândindu-mă că, alături de voi, putem să finanțăm organizarea a două șezători de tricotat pentru „Fularul de la Bunica”. Șezătorile sunt minunate. Particip alături de bunicuțe câteva ore, povestim, ne bucurăm de amintiri frumoase și croșetăm cele mai frumoase fulare tricotate. Noi, voluntarii, învățăm atât de multe lucruri de la doamne și ele mai uită de griji și de singurătate. Te invit cu drag să ne fii alături și să donezi pentru bătrâneți frumoase! Îți mulțumesc!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor este o organizație non-profit înființată în decembrie 2015 cu sprijinul asociației franceze Les Petits Frères des Pauvres, ONG cu o experiență de 70 de ani în asistența persoanelor 60+. Prin programele sale, Asociația Niciodată Singur are ca scop combaterea izolării sociale, a sentimentului de singurătate și a sărăciei vârstnicilor din România prin mobilizarea voluntarilor și a comunităților locale. Organizația funcționează în București, Brăila, Constanța, Pitești, Ploiești, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Târgoviște, Timișoara și Râmnicu Vâlcea. 

SUSŢIN PROIECTUL

Fularul de la Bunica

Campanie națională de tricotat realizată cu implicarea și în beneficiul vârstnicilor singuri din România.

Știați că filmul Moromeții 2 a fost turnat în satul Talpa – Ogrăzile din județul Teleorman? Plecăm la drum pe bicicletă să descoperim locurile, să întâlnim oamenii de pe acolo, să ne bucurăm de vară și să facem fapte bune pentru bunicii singuri. Drumul e destul de lung: de la plecare, din Videle și înapoi să tot fie vreo 65 de km. La Talpa ne așteaptă un eveniment unic:

 

8 Donații

Anonymous

50 RON
16 Sep 2019

Stroe Marinusa Gina

50 RON
Succes!
06 Aug 2018

Din partea colegilor OMV Petrom Asset IV Moseia: Draghici Relu ;Draghici Tedi; Dimulescu Radu; Cracan Alina-Florentina; Cracan Petrica; Ion Vasilica; Ciocanel Marian; Udriste Constantin; Stoica Mihai; Stoica Mariana; Tudor Alexandru; Paune Adina; Dorobant

210 RON
Pentru " Fularul de la Bunica" , cu bucurie pentru bunicutii singuri !
06 Aug 2018
04 Aug 2018

Anonymous

100 RON
Pic cu pic se face mare- target-ul se bifeaza! :)
03 Aug 2018

Colegii OMV Petrom Asset IV Moesia

120 RON
Florea Lucia; Tudor Gheorghe; Tudor Georgeta Maria; Radu Gabriel; Vasile Carmen; Sandu Radita; Raducu Ciresica; Varzaru Silvia.
31 Jul 2018
Mult succes si in acest an! Felicitari pentru efortul si dedicatia ta
25 Jul 2018
Succes !
20 Jul 2018