Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Ziua Internațională a Voluntarului

Status: Fundraising

De Ziua Internațională a Voluntarului, echipa asociației Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor își arată aprecierea față de cei aproape 300 de voluntari dedicați cauzei printr-un maraton de croșetat care se va desfășura pe parcursul lunii Noiembrie. 

[ Show more ]
40.4815% Complete

8,096 RON

Sumă:

7

Galantomi:

105

Donații:

20,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

De Ziua Internațională a Voluntarului, asociația Niciodată Singur-Prietenii Vârstnicilor împlinește șapte ani de bucurie și prietenie dedicată vârstnicilor. Oamenii care sunt alături de noi și pentru care suntem foarte recunoscători sunt voluntarii noștri, care în data de 5 decembrie își vor celebra ziua în fiecare dintre orașele în care suntem prezenți (București, Ploiești, Pitești, Brăila, Constanța, Iași, Cluj, Râmnicu Vâlcea, Târgoviște, Brașov și Timișoara). 

Pe parcursul lunii noiembrie, echipa Niciodată Singur va crea o păturică unică, 100% hand-made, formată din 300 de elemente, câte unul pentru fiecare voluntar care și-a dedicat timpul pentru un bunic singur din România în 2022.

Cu această ocazie, deschidem Săptămâna Generozității cu un mic eveniment la care invităm pe oricine dorește să contribuie cu un pătrățel tricotat la păturica noastră.