Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Singurătatea nu este un plan de vacanță

Status: Fundraising

Singurătatea nu este un plan de vacanță!

În fiecare an, Asociația Niciodată Singur organizează câte o excursie gratuită pentru vârstnici. În 2022 peste 200 de seniori, alături de voluntari, au avut parte de o vacanță. 

 

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

70,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Vacanțele sunt un remediu pentru singurătate!

Vacanțele sunt mai mult decât un răsfăț, ele contribuie la sănătatea fizică și psihică, la starea general de bine. La Niciodată Singur, vara aduce vârstnicilor ieșiri în natură șio excursie gratuită. Pentru unii dintre ei, este singura excursie posibilă din acel an.

În cei peste 7 ani de când existăm, vacanțele și ieșirile au adus bucurie pentru peste 2000 de vârstnici beneficiari, oameni care nu au mai ieșit din casă de ani de azi sau care nu au văzut niciodată marea.

 

Ce dorim să oferim vârstnicilor singuri?

Ieșiri lunare pentru 300 de vârstnici și voluntari

Pentru lunile iunie, iulie și august, fiecare echipă de voluntari va organiza pentru bunicii beneficiari câte o ieșire lunară, pentru a se bucura de compania celorlalți vârstnici, pentru a socializa și a-și petrece vara într-un mod plăcut. În total, ne dorim organizarea a minimum 40 de ieșiri colective în cele 3 luni de proiect.

 

Excursii de o zi pentru 300 de vârstnici și voluntari

La finalul verii, la început de septembrie, echipele de voluntari vor organiza câte o excursie de o zi pentru vârstnicii din orașul lor. În cadrul excursiei, vârstnicii vor avea asigurate transport cu autocarul, vizitarea unui obiectiv turistic, masă de prânz, gustări și asistență medicală. În acest an, organizăm 10 excursii de o zi.

Cu 1000 de lei poți susține 2 vârstnici. Costul mediu al unei excursii alături de voluntari este de 370 de lei şi include biletele de acces, transportul, prânzul și asistența medicală și 60 de lei pentru o ieșire, pentru 1 vârstnic.

 

Ajută-ne să oferim bucurie vârstnicilor singuri!