Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Vicky Olteanu Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

36% Complete
180 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor este o organizație non-profit înființată în decembrie 2015 cu sprijinul asociației franceze Les Petits Frères des Pauvres, ONG cu o experiență de 70 de ani în asistența persoanelor 60+. Prin programele sale, Asociația Niciodată Singur are ca scop combaterea izolării sociale, a sentimentului de singurătate și a sărăciei vârstnicilor din România prin mobilizarea voluntarilor și a comunităților locale. Organizația funcționează în București, Brăila, Constanța, Pitești, Ploiești, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Târgoviște, Timișoara și Râmnicu Vâlcea. 

Asociația Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor oferă sprijin moral, practic și material pentru 300 de vârstnici care locuiesc singuri și alți 485 din căminele de bătrâni. 

Împarte bucuria de ziua ta, cu un bunic singur! În aceeași lună în care tu îți aniversezi ziua de naștere, sunt zeci de bunici singuri pe care ne poți ajuta să-i sărbătorim. Voluntarii noștri le vor oferi un tort, un buchet de flori, un cadou și o îmbrățișare din partea ta! La Niciodată Singur, niciun bunic nu este uitat. Dăruiește ziua ta de naștere și ajută-ne să fim aco

 

2 Donații

Multumim pentru tot ce daruiesti!❤️
08 May 2022
La mulți ani! Multă sănătate și numai împliniri îți doresc!
27 Apr 2022
Vicky Olteanu : Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor
Cel mai frumos cadou de ziua mea