Alerg pentru "Niciodată singur"

 

Cristi M. Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

100% Complete
2,509 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
14
Donații

Anul acesta, am ales să alerg la Bucharest Raiffeisen Bank Marathon în sprijinul Asociației Niciodata Singur, care desfășoară o activitate esențială în vederea sprijinirii uneia dintre cele mai vulnerabile și, adesea, ignorate categorii sociale, cea a persoanelor vârstnice singure.
Pe lângă greutățile de ordin financiar, bătrânii singuri din România se confruntă, mai ales, cu un fenomen de izolare socială pe care Asociația se străduiește să îl diminueze prin prezența voluntarilor în viețile persoanelor vârstnice.
Sprijinul moral, practic și material reprezintă cei trei piloni de bază ai activității Asociației care se străduiește să ofere o categorie cât mai largă de activități și intervenții în beneficiul bătrânilor. Sper ca, alături de contribuția mea personală prin participarea la acest maraton, Asociația să beneficieze și de sprijinul vostru, prin efectuarea donațiilor atât de necesare continuării activității sale.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor este o organizație non-profit înființată în decembrie 2015 cu sprijinul asociației franceze Les Petits Frères des Pauvres, ONG cu o experiență de 70 de ani în asistența persoanelor 60+. Prin programele sale, Asociația Niciodată Singur are ca scop combaterea izolării sociale, a sentimentului de singurătate și a sărăciei vârstnicilor din România prin mobilizarea voluntarilor și a comunităților locale. Organizația funcționează în București, Brăila, Constanța, Pitești, Ploiești, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Târgoviște, Timișoara și Râmnicu Vâlcea. 

Asociația Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor oferă sprijin moral, practic și material pentru 300 de vârstnici care locuiesc singuri și alți 485 din căminele de bătrâni. 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.  

 

14 Donații

[PRIVATE DONATIONS]