Generozitatea voastra - cel mai frumos cadou de ziua mea!

 

Nicoleta VOICU Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

100% Complete
1,500 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni,

Nimic nu e mai frumos decat sa imparti bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta aleg sa imi daruiesc ziua de nastere unei cauze dragi mie.

Așadar, în loc de cadou, am să vă fiu recunoscătoare dacă mă veți sărbători cu o donație care va aduce bucurie celor care au mare nevoie de sprijin pentru șansa la o batranete mai frumoasa.

Stiati ca in Romania, 1 din 4 varstinici din mediul urban traieste in singuratate? Este o boala nevazuta care ii tine captivi si intrebati cum se simte singuratatea lor, raspunsurile sunt cutremuratoare, greu de imaginat sau de trecut cu vederea.

Asociatia Niciodată Singur este despre „a fi împreună”: împreună în cauza singurătății vârstnicilor, împreună pentru demnitate la orice vârstă, împreună prin voluntariat și implicare, pentru un impact de durată în viața bătrânilor noștri.

Donația voastra va insemna medicamente pentru un vârstnic singur, pachete cu alimente de bază, produse de igienă sau lemne de foc pe timpul iernii.

Acestea sunt cadourile cele mai pline de sens pentru mine și sper să îmi fiți alaturi.

Va mulţumesc din inima, tuturor!

Cu recunostinta,

Nico


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor este o organizație non-profit înființată în decembrie 2015 cu sprijinul asociației franceze Les Petits Frères des Pauvres, ONG cu o experiență de 70 de ani în asistența persoanelor 60+. Prin programele sale, Asociația Niciodată Singur are ca scop combaterea izolării sociale, a sentimentului de singurătate și a sărăciei vârstnicilor din România prin mobilizarea voluntarilor și a comunităților locale. Organizația funcționează în București, Brăila, Constanța, Pitești, Ploiești, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Târgoviște, Timișoara și Râmnicu Vâlcea. 

Asociația Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor oferă sprijin moral, practic și material pentru 300 de vârstnici care locuiesc singuri și alți 485 din căminele de bătrâni. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

16 Nov 2023
Felicitari pentru lucrurile minunate pe care le faci ca si altora sa le fie bine 😇
15 Nov 2023
15 Nov 2023

Maria

100 RON
La multi ani cu sanatate si felicitari pentru ce faci!
15 Nov 2023
Un gest nobil asa cum esti tu, suflet frumos! ❤️🤗 Restul gandurilor bune vin in ziua cu pricina 😉😘🤗 Pupici, Ema
11 Nov 2023

Anonymous

200 RON
09 Nov 2023
Nicoleta VOICU : Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor
Generozitatea voastra - cel mai frumos cadou de ziua mea!